Hola a tod@s!

Aqui abajo podéis leer la carta del Ayuntamiento de Barcelona en la cual se  invita BaM a participar en Jornadas Cap a un Nou Model de Governança  .

Vamos a participar! Como hay tanto trabajo es dificil que podamos organizar un encuentro previo para compartir ideas y escuchar todo lo que los amigos de BaM pueden aportar y comentar sobre el tema! pero esperamos vuestros comentarios por mail!! o en el facebook!!

Benvolgut, benvolguda,

El passat mes de juliol em vaig posar en contacte amb vosaltres, com a membres del Fitxer d’entitats , per informar-vos que el proper 9 d’octubre l’Ajuntament de Barcelona organitza la jornada Cap a un nou model de governança.

Volem que aquesta jornada sigui un espai de trobada per analitzar, reflexionar i proposar solucions a la crisi de la política, entesa com a la distància que hi ha entre l’administració i els ciutadans. També volem que l’encontre propiciï el coneixement i l’intercanvi d’experiències que ofereixin respostes als reptes actuals de la participació ciutadana.

Com bé sabeu, estem davant d’una època de canvis, que fan sorgir nous moviments socials i noves maneres de relació entre la ciutadania i l’administració. És un repte, però també un deure, obrir canals de comunicació entre societat i govern, per tal de recuperar la confiança. Els governs hem ser capaços de comprendre i interioritzar allò que ens transmet la ciutadania i aplicar-ho en l’elaboració de les polítiques públiques.